Virtograd program

Virtograd je inovativni koncpet rada s djecom, roditeljima i odgojno-obrazovnim stručnjacima koji pomaže djeci da upoznaju sebe, otkriju talente i izgrade vrline potrebne za kasnije životne i profesionalne izbore te postignu uspjeh i životno zadovoljstvo.

U suradnji s udrugom “Put do uspjeha” naš rad u centru ”Mali i veliki” obogatit ćemo Virtograd aktivnostima. Iznimno se veselimo što ćemo koristeći radne materijale Virtograda otkrivati i razvijati talente naše djece i poticati razvoj navika potrebnih za uspješno korištenje talenata. 

Koncept Virtograd prilagođen je radu u razrednoj nastavi i provodi se već šest godina u školama diljem Hrvatske, a od ove godine aktivnosti za predškolske uključili su u svoj rad i vritići. 

Koncept Virtograd obuhvaća i slikovnice, knjige za djecu od 7-10 godina, pjesme, predstave, radionice i igraonice, različite projekte te edukacije za roditelje i odgojno-obrazovne stručnjake. Više o svemu možete saznati na www.virtograd.com te na stranicama Virtograd na Facebooku i Instagramu.