Program za trudnice

Radionice o ranom roditeljstvu osmišljene su kako bi mladi roditelji, a napose majke prvorotke, mogli na jednom mjestu naći relevantne informacije o porodu, oporavku od poroda, mentalnom zdravlju rodilje, izazovima dojenja, kao i o zdravlju bebe, uvođenju dohrane i spavanju kod djece do prve godine života.

Program cjelovite pripreme za trudnoću, porod i rano roditeljstvo

Program cjelovite pripreme za trudnoću, porod i rano roditeljstvo namijenjen je roditeljima u iščekivanju novog člana koji su željni novih informacija i dobre pripreme za sve što ih očekuje za vrijeme trudnoće, tijekom poroda i prvih dana s novorođenčetom.

Sastoji se od ciklusa interaktivnih radionica koje se bave temama trudnoće, poroda, postpartuma i dojenja. Ovaj cjelovit program pripreme roditeljima pruža 12 sati interaktivnih radionica u malim grupama, te 2 sata individalnih razgovora i izrade plana poroda ili postaprtum plana.

Cilj programa je omogućiti roditeljima da stvore svoju bazu znanja temeljem koje će mirno i sigurno donostiti odluke u skladu sa svojim stavovima, željama i životnim vrijednostima.

Neka i vaše roditeljstvo započne radošću!